Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη εξαφάνισε ιστορικό ξενοδοχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Καστοριά

Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς μέσα

Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 1:30 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Τσάμης» με αποτέλεσμα το κτιριακό συγκρότημα να καταρρεύσει ολοσχερώς.

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη. Το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Καστοριά μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Το ευχάριστο είναι πως δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας.

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Η αστυνομία απέκλεισε, επίσης προληπτικά, κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης
Καστοριά: Αρκούδα έκανε βόλτα με τα δύο μωρά της σε... εμπορικό κέντρο

Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό, δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.

Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Πηγή φωτογραφίας: fouit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.