Λάρισα: Μεγάλο συλλαλητήριο αγροτών στην Αγιά (ΦΩΤΟ)

Λάρισα αγρότες

Ζητούν να αποζημιωθούν

Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του σε όλη την Ελλάδα, και ειδικά αυτοί της Θεσσαλίας που διεκδικούν τις αποζημιώσεις τους μετά τις καταστροφές που υπέστησαν.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μεγάλο συλλαλητήριο στην περιοχή της Αγιάς στην Λάρισα.

Ξεκαθάρισαν πως δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να αποζημιωθούν από τις καταστροφές που υπέστησαν από τις θεομηνίες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Λάρισα αγρότες

«Βρισκόμαστε εδώ με μια αγωνία να αρθεί αυτή η αδικία εις βάρος της Αγιάς», ανέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Κίσσαβος» Αγιάς, Γιώργος Ζέικος, σχετικά με τις μηλοκαλλιέργειες και τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Λάρισα αγρότες

Στην αδικία με τους συναδέλφους του στο Πήλιο, στάθηκε ο πρόεδρος των μηλοπαραγωγών Αγιάς, Μιχάλης Ζιούλης, ζητώντας λύσεις από την κυβέρνηση.

Λάρισα αγρότες

«Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί αγρότες δυο ταχυτήτων. Δεν πρέπει να μας διασπάσει σε αυτόν τον αγώνα που είναι κοινός απέναντι στα ίδια προβλήματα», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, Θοδωρής Γεωργαδάκης. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως περιμένουν απαντήσεις από τον πρωθυπουργό στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου σε λίγη ώρα, δηλώνοντας πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούν.

Λάρισα αγρότες

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας, Μαρία Γαλλιού, όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέας, Δημήτρης Τσετσίλας, δηλώνοντας τη στήριξης τους.

Λάρισα αγρότες

Λάρισα αγρότες