Μεγάλα τα προβλήματα στην Καρδίτσα – Με εκσκαφείς μεταφέρονται άνθρωποι και αγαθά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιανός Καρδίτσα

Δείτε εικόνες που σας μεταφέρει το Thes.gr

Για πέμπτη μέρα η Καρδίτσα βιώνει δύσκολες στιγμές. Το πέρασμα της κακοκαιρίας έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα που δεν κλείνουν, ενώ αρκετά χωριά παραμένουν αποκλεισμένα.

Δύο γέφυρες οι οποίες ενώνουν χωριά με το Μουζάκι έχουν πέσει και είναι αδύνατη η πρόσβαση με οχήματα. Ετσι, έχουν επιστρατευτεί μέχρι και εκσκαφείς που μεταφέρουν υλικά αλλά και ανθρώπους.

Τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει απόλυτα κι έτσι σε αρκετά σημεία είναι αδύνατο να ξεκινήσουν έργα για την αποκατάσταση του δικτύου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα αναφέρουν πως εκτός από Οξυά, αποκλεισμένα παραμένουν τα χωριά Πευκόφυτο, Ελληνόκαστρο, Αμυγδαλή, Κρυοπηγή, Ανθοχώρι και όλοι οι συνοικισμοί της Οξυάς, από το Δήμο Αργιθέας το Βλάσι, το Λεοντίτο και το Μεσοβούνι, το Κουτσοπάπουλο Καστανιάς του Δήμου Καρδίτσας και από Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Καρβασαράς, Καρίτσα – Μέγα Ρέμα – Λόγκα, και το Ορειβατικό Καταφύγιο Καραμανώλη στη Νεράιδα.

Ερευνες για την αγνοούμενη

Για άλλη μια μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη φαρμακοποιό από την Καρδίτσα που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν κι έφυγε από την επιχείρησή της και παρασύρθηκε από τα νερά. Ανδρες της ΕΜΑΚ, συγγενείς και φίλοι ελπίζουν πως θα έχουν νεότερα σήμερα, για να τελειώσει η αγωνία τους.

Το Thes.gr βρίσκεται στην Καρδίτσα και σας μεταφέρει τις εικόνες από την ευρύτερη περιοχή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *