Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των επαναληπτικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες Εξετάσεις

Που μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους οι υποψήφιοι

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των επαναληπτικών Πανελληνίων του 2023 για τα ΕΠΑΛ στα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας ανά τομέα καθώς και των ειδικών και μουσικών μαθημάτων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις για ανάρτηση στα Λύκεια, που θα αποσταλούν σε όσα ΕΠΑΛ της χώρας είχαν αντίστοιχους υποψηφίους, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi