ΕΠΑΛ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις επαναληπτικές εξετάσεις

Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε σήμερα (7/8) στη δημοσιότητα το πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλήνιες 2023 των ΕΠΑΛ.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, στο οποίο εξετάζονται όλοι οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες ανεξαρτήτως ειδικότητας. Οι Επαναληπτικές Πανελλήνιες για τα ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2023:

ΕΠΑΛ

Διαβάστε επίσης  Πανελλήνιες 2024: Αύριο η τελευταία ημέρα για την υποβολή Μηχανογραφικού

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Ως προθεσμία διεξαγωγής επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2023-24 έχει ήδη οριστεί το διάστημα από την Τετάρτη 13-9-2023 μέχρι και την Τετάρτη 20-9-2023″.