Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – “Τον πυροβόλησε πισώπλατα” (ΒΙΝΤΕΟ)

ναυτιλιακή εταιρεία Γλυφάδα νεκρός

Ο δράστης σκότωσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το μακελειό που σημειώθηκε σήμερα στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας σκότωσε τρία άτομα και στην συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ο δράστης ήταν 75χρονων με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο Ελ Μπουράι τον οποίο φώναζαν Άρη.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα: Ποιος ήταν ο δράστης – “Hρθα για να ξεκαθαρίσουμε”, είπε

Με δάκρυα στα μάτια ο πεθερός του καπετάνιου που σκοτώθηκε, είπε: «Ήταν πεθερός μου. Ήταν στο γραφείο ενός εκ των ιδιοκτητών, πήγε να τον αφοπλίσει και αυτός τον πυροβόλησε πισώπλατα».

Μία ακόμη εργαζόμενη, συγγενής του θύματος, έτυχε να είναι σε αναρρωτική και να μην εργάζεται την ώρα του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. «Το είδαμε στις ειδήσεις και έτσι μάθαμε ότι κάποιος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί».

«Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

«Ακούσαμε πυροβολισμούς δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ είμαι στον πρώτο, αυτό έγινε στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος. Πήγε να του μιλήσει να τον ηρεμήσει και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μπήκε μια καραμπίνα επαναληπτική. Τον είδα λίγο, είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουνα».

Διαβάστε επίσης  «Με κουτάλα έβγαλε το έμβρυο ο υπάλληλος - Υπάλληλοι της ΜΚΟ αρνούνταν να συνεργαστούν»

«Εγώ δεν έκανα τίποτα έμεινα στον όροφο μου κάτω από το γραφείο μου. Περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα μας έβγαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα που ανέβαινε την σκάλα προς τα πάνω, τίποτα άλλο. Κρατούσε ένα σακ βουαγιάζ δεν μπήκε από την είσοδο έχοντας παρατεταμένο το όπλο του».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο: «μας κατέβασαν στο υπόγειο – Δεν μας είπαν τι έγινε».

Άλλος υπάλληλος της εταιρείας ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ”είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!”. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi