Συγκλονίζει Έλληνας που ζει στην Κίνα: «Βγαίνουμε από το σπίτι με κουπόνι»

Βρίσκεται σε πόλη είναι σε συνθήκες καραντίνας

Βρίσκεται σε πόλη που είναι σε συνθήκες καραντίνας

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές Έλληνα που ζει στην Κίνα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «Βγαίνουμε από το σπίτι με κουπόνι».

Για τον εφιάλτη του κορονοϊού και το πώς ο ίδιος το βιώνει σε πόλη που βρίσκεται σε καραντίνα, μίλησε ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπαδόπουλος, στην εκπομπή στο OPEN TV και περιέγραψε το βιολογικό εφιάλτη μέσα στον οποίο διαδραματίζεται η καθημερινότητά του, με σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικές ταινίες καταστροφής.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαδόπουλος, «όλη η πόλη υπολειτουργεί κατακερματισμένη σε μικρές περιοχές περιπτώσεις από οδοφράγματα.

Είναι γκρουπαρισμένα 5-6 οικοδομικά τετράγωνα και γύρω από τοπικά σούπερ μάρκετ. υπάρχουν παντού checkpoint με πέντε ή έξι φύλακες και εθελοντές. στο checkpoint της κατοικίας που παίρνεις όνομα παίρνουν όνομα, αριθμό ταυτότητας, τηλέφωνο και σου δίνουν ένα κουπόνι, με το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσεις. Για παράδειγμα να πας στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου».

Ο κύριος Παπαδόπουλος προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο εμπόριο και την οικονομία της Κίνας, καθώς «όλα έχουν παγώσει, όλες οι δουλειές γίνονται από το σπίτι, δημόσιες υπηρεσίες, μεταφορικές και Courier υπολειτουργούν στην καλύτερη των περιπτώσεων και αυτό αναμένεται το προσεχές χρονικό διάστημα να έχει δραματικές επιπτώσεις».

Ο επιχειρηματίας αναρωτιέται ως πότε θα κρατήσει ο εφιάλτης. «Δεν ξέρει κανείς πότε θα τελειώσει».

Πηγή: ethnos.gr