Tραγωδία στην Ιο: Νεκροί δύο νεαροί που γιόρταζαν την αποφοίτηση τους

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιο, όπου δύο νεαροί Ιρλανδοί που βρέθηκαν στο νησί για να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους, έχασαν την ζωή τους.

Σύμφωνα με το cyclades24 οι δύο Ιρλανδοί έφτασαν στο νησί με μια παρέα 70 μαθητών από σχολείο του Δουβλίνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι νεαροί άρχισαν από το Σάββατο το μεσημέρι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τότε, ο νεαρός Max θέλησε να γυρίσει στο κατάλυμα του με τα πόδια καθώς η απόσταση ήταν μικρή.

Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν και όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την Αστυνομία. Δυστυχώς, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στις 11 το πρωί της Κυριακής, σε γκρεμό, στην περιοχή Γερμανώλη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο κεφάλι.

Δεν τελείωσε εκεί η τραγωδία

Ωστόσο η τραγωδία για την παρέα των Ιρλανδών δεν τελείωσε εκεί. Λίγη ώρα μετά τα τραγικά μαντάτα, ένα άλλο μέλος της παρέας, ο νεαρός Andrew, έχασε τις αισθήσεις του και έφυγε από τη ζωή, με χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του!

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις: Επισμηνίας "έχασε" τη ζωή του στην Τανάγρα 

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε το θάνατο των δύο παιδιών ενώ πρόκειται για το τρίτο «κρούσμα» τις τελευταίες επτά ημέρες, με θάνατο Ιρλανδού που έκανε διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Rory από το Cullohill στο Co Laois πέθανε την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο, αφού το σώμα του βρέθηκε σε πισίνα.

Ανακοίνωση για το νέο συμβάν, έβγαλε και το σχολείο των δύο νεαρών.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μια ημέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο, ενημερωθήκαμε για άλλη μια καταστροφική απώλεια από την τάξη του 2023… Ο Μαξ ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους τους γύρω του.

Δύο συμμαθητές του Leaving Cert έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα σε μια «καταστροφική απώλεια» για το πρώην σχολείο τους»…

«Ο Άντριου δεν ήταν μόνο ένας δημοφιλής συμμαθητής και φίλος, αλλά ένα περήφανο και αφοσιωμένο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ήταν ευγενικός με τους γύρω του, ειλικρινής σε όλες του τις προσπάθειές του και σπουδαίος αδερφός του Ρόρι. Ο Άντριου θα λείψει πολύ σε όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν».

Οι πληροφορίες του Cyclades24 αναφέρουν ότι σε ένδειξη πένθους αρκετά μπαρ του νησιού δεν άνοιξαν απόψε.