Τελευταία εξέλιξη: Εντοπίστηκε ο 37χρονος πατέρας που είχε εξαφανιστεί στο Βόλο

Τρίκαλα σύζυγο ξυλοκόπησεastynomia peripoliko Θεσσαλονίκη

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert

Εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή του Σέσκλου και συγκεκριμένα στα λατομεία ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς, ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τον άνδρα εντόπισε ο Βασίλης Ηλιόπουλος, επικεφαλής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο ο 37χρονος εντοπίστηκε εξαντλημένος, κατάκοπος και χωρίς νερό αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα, όταν ο 37χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του, από την εργασία του.

Το σήμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο άνοιγε κατά διαστήματα έδινε στίγμα στην κεραία του Σέσκλου γι’ αυτό και οι έρευνες κατευθύνθηκαν εκεί.

Διαβάστε επίσης
Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Βόλου

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος μίλησε στο TheNewspaper.gr για τον εντοπισμό του:

«Έψαξα και σε ένα απόμερο σημείο στα λατομεία, σε έναν χωματόδρομο. Είδα το αυτοκίνητο, το προσπέρασα για να μη δώσω στόχο και κάλεσα την Αστυνομία. Μετά τον πλησίασα, του μίλησα και του έδωσα ξηρά τροφή. Ήταν εξαντλημένος. Όλες αυτές τις ημέρες έμενε μέσα στο αυτοκίνητο. Τον ρώτησα γιατί έφυγε και μου απάντησε ότι δε θέλει να μου πει, διότι είναι μεγάλη ιστορία. Στη συνέχεια ήρθε η Αστυνομία και τον μετέφερε στο Αστυνομικό τμήμα».

Αυτή την ώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: thenewspaper.gr