Υπερπαραγωγή και φέτος ο στολισμός του “σπιτιού των Χριστουγέννων” στην Κοζάνη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα συγκεκριμένο σπίτι στην Κοζάνη φόρεσε τα γιορτινά του και κατάφερε να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα όσων τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.

Πρόκειται για το “σπίτι των Χριστουγέννων” στην Κοζάνη, που εδώ και 18 χρόνια, «κλέβει» κυριολεκτικά την παράσταση την περίοδο των γιορτών, για τον όμορφο και θαυμαστό στολισμό του.

Ο παραμυθένιος αυτός στολισμός , σαν βγαλμένος από ταινία, διαθέτει, σύμφωνα με το kozanilife.gr, φέτος, περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δημιουργούν με αγάπη και μεράκι αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς , αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας, στέκεται, για να την αποθανατίσει με μία φωτογραφία.

Αρκετός, μάλιστα, κόσμος περνάει από εκεί, ακριβώς για αυτό το λόγο, για να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με τους αγαπημένους του, μιας και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλη η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται εκεί.

«Πίσω» από όλη αυτή τη αξιοθαύμαστη εικόνα, βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους, τους υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.