Θεσσαλονίκη: Απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα πλάι σε έναν σκουπιδότοπο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη

Εικόνες που δεν τιμούν την πόλη

Η Θεσσαλονίκη, η Νύμφη του Θερμαϊκού, εκτός των άλλων, ξεχωρίζει για τα σημεία εκείνα όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την πανέμορφη θέα.

Λόγω των υψομετρικών διαφορών η εικόνα της θάλασσας ειδικά την ώρα που δύει ο ήλιος προσφέρεις υπέροχες στιγμές.

Ειδικά την περίοδο των έκτακτων μέτρων, όπου τα καταστήματα ήταν κλειστά, οι πολίτες αναζητούσαν τα σημεία εκείνα ώστε να απολαύσουν τον καφέ τους βγαίνοντας από το σπίτι.

Και δεν ήταν μόνο η παραλία που μάζευε πολύ κόσμο. Η Ανω Πόλη, όπως συμβαίνει κάθε στιγμή του χρόνου, ήταν ένα σημείο όπου “βούλιαξε”.

Κάτω και γύρω από τα Κάστρα, περιμετρικά από τα Τείχη, στον Πύργο του Τριγωνίου, είτε δίπλα από το Γεντί Κουλέ, ο κόσμος έβγαινε για βόλτα και αναζητούσε ένα μέρος για να πιει καφέ.

Διαβάστε επίσης
Εξι συλλήψεις αλλοδαπών έξω από τη δομή στα Διαβατά

Τα μέρη εκείνα τα οποία είναι δημοφιλή “προδίδονται” από την απαράδεκτη συνήθεια ορισμένων να πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν.

Το Thes.gr βρέθηκε περιμετρικά από το Γεντί Κουλέ στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου πολλοί απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα κάθε απόγευμα.

Σε ένα τόσο όμορφο μέρος που προσφέρει μια μοναδική θέα, τα πεταμένα σκουπίδια αμαυρώνουν την όλη εικόνα.

Αραγε πόσο ικανοποιημένος μπορεί να είναι κάποιος αντικρίζοντας αυτή την αντίθεση; Από τη μία να απολαμβάνεις τη θέα, αλλά μόλις χαμηλώσεις το βλέμμα σου να υπάρχει ένας σκουπιδότοπος. Η ευθύνη είναι συλλογική.

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *