Το Life-Events.gr έσβησε το πρώτο του κεράκι…

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες φίλους μας Ενας χρόνος πέρασε. Ενας χρόνος γεμάτος δουλειά, δημιουργία, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, αλλά και εμπόδια που πάντα θα υπάρχουν, που όμως έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε μέσα από τη συνεργασία και τον κοινό στόχο για επιτυχία. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Life-Events.gr συμπληρώθηκε και οι συντελεστές της Κοινωνικής Συνεταιριστικής […]

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες φίλους μας

Ενας χρόνος πέρασε. Ενας χρόνος γεμάτος δουλειά, δημιουργία, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, αλλά και εμπόδια που πάντα θα υπάρχουν, που όμως έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε μέσα από τη συνεργασία και τον κοινό στόχο για επιτυχία. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Life-Events.gr συμπληρώθηκε και οι συντελεστές της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης συγκεντρωθήκαμε στα γραφεία μας για να σβήσουμε το πρώτο κεράκι στην τούρτα. Το πρώτο από τα πολλά που φιλοδοξούμε να σβήσουμε στο μέλλον. Κοινή ευχή είναι να μπορέσουμε να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές, ακόμη καλύτερες, με ακόμη περισσότερους ανθρώπους γύρω μας, αλλά και με ακόμη περισσότερους ανθρώπους που νοερά θα μας ακολουθούν και θα μας στηρίζουν.

Σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι. Κάναμε τα πρώτα βήματα, αρχικά μπουσουλώντας και πλέον σηκωθήκαμε στα πόδια μας και αρχίσαμε να βαδίζουμε πιο σταθερά. Ο καθένας από εμάς θυσίασε πολλά. Θυσίες προσωπικές και επαγγελματικές. Θα χρειαστούν κι άλλες. Αλλά αυτό που αρχίσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο φιλοδοξούμε να το συνεχίσουμε και να το μεγαλώσουμε. Με ταπεινότητα, σωφροσύνη και με τις δικές μας δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης
Η ΚΟΙΝΣΕΠ Life Events στον 100,6 - Ακούστε LIVE

Σε αυτό τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, η ιστοσελίδα Life-Events.gr έχει αναρτήσει σχεδόν 3.500 άρθρα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι δικές μας παραγωγές, δικά μας ρεπορτάζ. Τα μέλη του βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αναρτήσαμε 830 μονταρισμένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικής ποιότητας. Σας παρουσιάσαμε μοναδικές στιγμές από γεγονότα και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, ανακαλύψαμε άγνωστες γωνιές της Θεσσαλονίκης, της πόλης μας, περιηγηθήκαμε σε μακρινούς αλλά και πιο κοντινούς προορισμούς, δώσαμε έξυπνες ιδέες για τη μαγειρική αλλά και τις κατασκευές, σχολιάσαμε καταστάσεις με χιούμορ, εμβαθύναμε σε πιο εσωτερικά συναισθήματα, αγκαλιάσαμε τα κατοικίδια. Ολα αυτά χωρίς υπερβολές, χωρίς φωνές και αφορισμούς, μακριά από εξαρτήσεις.

Τον πρώτο αυτό χρόνο 12.500 άτομα μας ακολουθούν στα social media και ελπίζουμε πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή της μεγάλης μας παρέας. Ως ένα μικρό ευχαριστώ σε όλους εσάς, ο Δεκέμβριος είναι μήνας διαγωνισμών από το Life-Events.gr. Ηδη έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση για ένα υπέροχο ταξίδι στην Αδριανούπολη, σε εξέλιξη είναι ένας ακόμη διαγωνισμός, και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν… Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως σας το λέμε μέσα από αυτή τη γωνιά. Ενας ευχαριστώ σε εσάς που είστε οι συμπαραστάτες μας, οι υποστηρικτές μας, οι φίλοι μας…