Κυριακές στο δάσος του Χορτιάτη με την ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes

ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes Χορτιάτη

Διαδρομές, παιχνίδια και δράσεις για γονείς και παιδιά

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο πρωινό στο δάσος του Χορτιάτη; Η ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes ξεκινά τις δράσεις της και προτείνει ένα κυριακάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στη φύση, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω, αλλά και για τους γονείς τους.

ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομή και ξενάγηση στο δάσος, αλλά και περιβαλλοντικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή τόσο των παιδιών, όσο και των ενηλίκων!

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια περίπου 3 ωρών και προσφέρεται δωρεάν με τη στήριξη του Κέντρου Εργάνη, καθώς εντάσσεται στο έργο Families Share που υλοποιεί το Κέντρο.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις εξής ημερομηνίες:
– Κυριακή 28 Ιουνίου
– Κυριακή 5 Ιουλίου
– Κυριακή 19 Ιουλίου

Το ραντεβού θα είναι στις 10 το πρωί, στο καταφύγιο του Χορτιάτη, το οποίο προσφέρει –για όσους το επιθυμούν- φαγητό και ροφήματα.

Για κάθε συνάντηση θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, για έως δέκα παιδιά, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του COVID 19, ενώ θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα https://bit.ly/3hF96zb. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα της Ecoroutes, στην ιστοθέση ecoroutes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *