Αδιανόητη τραγωδία: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Μία ασύλληπτη  τραγωδία που δεν χωρά ανθρώπινος νους, σημειώθηκε σήμερα στην Αρτα, όταν πατέρας ξέχασε το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνο πέθανε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Artinos.gr, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και πήγε στη δουλειά του, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Φεύγοντας το πρωί από το σπίτι, πήρε το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, κάτι που όμως δεν έκανε. Πήγε στην εργασία του, σε δημόσια υπηρεσία, αφήνοντας το μωρό στο όχημα.

Οταν μετά από ώρες κατάλαβε ότι ξέχασε το παιδί, πήγε στο αυτοκίνητό του και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι του, όπως το είχε αφήσει.

Διαβάστε επίσης  Βραυρώνα: Στην ανακρίτρια το ζευγάρι για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια - Τι θα ισχυριστούν

Το κοριτσάκι ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας λιποθύμησε και βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο. Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τη συνέβη.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.