Αγία Παρασκευή: «Πήραν τον γιο μου, του έλεγαν “πήγες στην αστυνομία” και τον έβριζαν 47”», λέει ο πατέρας του 14χρονου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Συνεχίζεται η παρενόχληση στον ανήλικο που δέχθηκε άγρια επίθεση

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τις απειλές που δέχθηκε μέσω τηλεφώνου ο 14χρονος, που είχε δεχθεί άγρια επίθεση στην Αγία Παρασκευή.

Οπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του, ο άγνωστος που πήρε από απόκρυψη στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού του είπε «”πήγες στην αστυνομία” με μια βρισιά και ήταν 47 δευτερόλεπτα που τον έβριζε». Όσον αφορά το αν γνωρίζει ποιο ήταν το άτομο αυτό ο πατέρας του 14χορνου είπε ότι «δεν κάνω εικασίες για την ταυτότητα αυτού που πήρε τηλέφωνο, θα τα βρει η αστυνομία. Αρκετά έχει περάσει το παιδί μου πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα».




Ο πατέρας του 14χρονου είπε, επίσης, ότι το παιδί του θα επιστρέψει σήμερα, Δευτέρα, στο ιδιωτικό σχολείο του ενώ πρόσθεσε ότι οι γονείς του 13χρονου δράστη που φοιτά στο ίδιο σχολείο επικοινώνησαν διαδικτυακά με την διευθύντρια και είπαν ότι όλη η οικογένεια έχει κορονοϊό «και υποψιάζομαι ότι σήμερα δεν θα πάει στο σχολείο (σ.σ. ο 13χρονος που ήταν στην ομάδα των τριών που επιτέθηκαν στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή)».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Δείτε επίσης: Αγία Παρασκευή: Απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε ξανά ο 14χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου «ο ψυχολόγος που μιλήσαμε μας είπε το παιδί να επανέρθει στην πραγματικότητα, να μη συζητά το θέμα, να μην πει τίποτα στους συμμαθητές του, ούτε σε κανέναν άλλο και να παριστάνει ότι όλα είναι καλά μέχρι να γίνουν. Θα το προσπαθήσουμε. Δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, αλλά τον πείσαμε».




Όπως πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA, «μας διαβεβαίωσαν από το σχολείο ότι το παιδί δεν θα διασταυρωθεί με τους δράστες. Το περιστατικό δεν έγινε εντός του σχολείου. Στο ίδιο σχολείο που είναι το παιδί που μας δημιούργησε το πρόβλημα είναι και το δικό μου παιδί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται το σχολείο».

Πηγή: protothema.gr