Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και στη γυναίκα του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει ο γιος τους τον ισχυρισμό για κακοποίηση της κόρης τους

Ποινική δίωξη σε βάρος του 69χρονου που σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα και της γυναίκας του, άσκησε ο Εισαγγελέας.

Σε βάρος του 69χρονου δράστη του φονικού στην Αγία Βαρβάρα ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του κατηγορούμενου, στην οποία αποδίδει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον γιατρό γιατί φερόταν άσχημα στην κόρη του.

Ωστόσο ο γιος του δράστη, αστυνομικός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση χθες, φέρεται να μην επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Δείτε επίσης: Αγία Βαρβάρα: «Εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ», φώναζε ο 69χρονος μετά το φονικό

Τόσο ο δράστης και η σύζυγός του, όσο και το θύμα και η οικογένεια του αλλά και ο αστυνομικός, έμεναν στο ίδιο κτήριο. Η υπόθεση ανατέθηκε σε Ανακριτή όπου θα απολογηθεί το ζευγάρι των κατηγορουμένων.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Αμέσως μετά το άγριο φονικό ο 69χρονος δράστης έφυγε από την τριπλοκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρείας και κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να παραδοθεί κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι.

Ενώ απομακρυνόταν από το σημείο του φονικού άρχισε να φωνάζει “εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ”.

Γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος ενώ ο γιος του, Αστυνομικός στο επάγγελμα, του φώναζε “τι κάνεις;”.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 69χρονου καθώς ο δολοφόνος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ότι το θύμα φερόταν άσχημα στην κόρη του.

«Είχαμε προβλήματα και διαφορές με τον γαμπρό. Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Πηγή: newsit.gr