Αγιοι Ανάργυροι: Καλούνται για εξηγήσεις έξι αστυνομικοί

Αγιοι Ανάργυροι ΑΤ δολοφονία

Ποιος είναι ο λόγος της κίνησης αυτής

Αγιοι Ανάργυροι: Εξι αστυνομικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της 1ης Απριλίου, καλούνται να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Ρεπορτάζ του Open αναφέρει πως οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο πέντε ημέρες να απαντήσουν εγγράφως για το τί έπραξαν.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, για τη δολοφονία της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Κρατούμενος για τη δολοφονία του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ωστόσο, σε αυτή την έρευνα οι αστυνομικοί δεν θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι ευθύνες του καθενός.