Αγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του 39χρονου δολοφόνου – Με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο από το Αττικό

Αγιοι Ανάργυροι

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στην τουαλέτα του κελιού του

Συνέχεια στο θρίλερ με τη μεταγωγή του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, καθώς δόθηκε εντολή από εισαγγελέα να μεταφερθεί στο Τζάνειο, μετά το εξιτήριο από το Αττικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τζάνειο υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για τους κρατουμένους.




Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Δείτε επίσης: Αγιοι Ανάργυροι: Το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο

Την Τρίτη 9 Απριλίου, πήρε εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο 39χρονος είχε βγει νωρίτερα από την Εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Ωστόσο, όταν έφθασε στο νοσοκομείο στον Κορυδαλλό, η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ληστεία "μαμούθ" - Αρπαξαν χρηματοκιβώτιο με συνολική λεία 550.000 ευρώ

Μετά από άκαρπες προσπάθειες να διακομισθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, τελικά δόθηκε εντολή να επιστρέψει στο Αττικό και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί.

Όμως λίγη ώρα αργότερα δόθηκε εντολή να μεταφερθεί στο Τζάνειο.

Μεθυσμένος και υπό την επήρεια χαπιών ο 39χρονος

Αλκοόλ και χάπια είχε καταναλώσει ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Οπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, στο αίμα του βρέθηκαν αλκοόλ και βενζοδιαζεπίνες.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg. Οι συγκεκριμένες ουσίες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με την συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του, 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.