Αιδηψός: Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε γάτα στη θάλασσα

γάτα

Δήλωσε μεταμέλεια και πως δεν θα το ξανακάνει

Αθώο κήρυξε τον 30χρονο που κλώτσησε γάτα και την έριξε στη θάλασσα στην Αιδηψό το δικαστήριο της Χαλκίδας.

Την αθώωση του άνδρα ο οποίος τον περασμένο Μάιο βρισκόταν με την παρέα του σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Ευβοίας, δελέασε με φαγητό μια γάτα και την έσπρωξε από την εξέδρα στα βότσαλα της παραλίας, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των Δικαστών, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι έσπρωξε με το πόδι του τη γάτα, έδειξε μεταμέλεια υποστήριξε ότι η παρέα είχε καταναλώσει αλκοόλ, δήλωσε μετάνιωσε και δε θα το επαναλάβει.

Η νομική εκπρόσωπος της «Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ένωσης Β. Εύβοιας Happy Paws» ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Διαβάστε επίσης  Κολωνός: Δεύτερη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης - 18 οι κατηγορούμενοι

Η απόφαση προκάλεσε την οργή της Διευθύντριας Ζωοφιλικής Οργάνωσης, η οποία είχε δημοσιοποιήσει βίντεο και στη συνέχεια στοχοποίησε με υπόδειξη τα μέλη την παρέας του 30χρονου.

«Αθώοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ντροπή. Κλώτσησε άφοβα. Ο τύπος που κλώτσησε τη γάτα στην #Αιδηψό αθωώθηκε γιατί είπε ότι το έκανε μία φορά, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει… Τι κι αν το είδαμε με τα μάτια μας, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή» σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα με σχόλια ζωόφιλων να την ακολουθούν.

Πηγή: nantiareport.gr