Αλεξανδρούπολη: Εργαζόμενος του δήμου έπαθε εγκεφαλικό σε χώρο του νοσοκομείου και… περίμενε ασθενοφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη νοσοκομείο Στρατό Ξηράς κορονοϊό κορονοϊού κορονοϊός

Τι καταγγέλλουν συνάδελφοι του

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ένας εργαζόμενος του δήμου στην Αλεξανδρούπολη έπαθε εγκεφαλικό σε χώρο του νοσοκομείου… και περίμενε ασθενοφόρο.

Ο υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατέρρευσε στις 2 Ιανουαρίου, ενώ έκανε αποκομιδή από κάδους στο προαύλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο άτυχος 61χρονος, βρισκόταν πάνω στο «σκαλοπάτι» στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο 61χρονος κατέρρευσε στον χώρο του ΠΓΝΑ, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Οι συνάδελφοι του ενημέρωσαν τους γιατρούς στα ΤΕΠ και πρότειναν να μεταφερθεί με φορείο ή άλλον τρόπο στα Επείγοντα, που βρίσκονταν τόσο κοντά, όμως συνάντησαν όπως λένε την άρνηση των αρμόδιων, που τους ενημέρωσαν πως πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο για ανάλογες περιπτώσεις και να κληθεί ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον ασθενή.

Διαβάστε επίσης  Αλεξανδρούπολη: «Συκοφαντίες, δεν θα φύγω ποτέ από το σχολείο», λέει ο καθηγητής που κατηγορείται από μαθήτρια

Αναγκαστικά, ο 61χρονος στο έδαφος και οι συνάδελφοι του που ήταν δίπλα του, περίμεναν 15 λεπτά για να φτάσει στο Νοσοκομείο το διαθέσιμο ασθενοφόρο, που βρισκόταν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και με… μια γκαζιά να μεταφέρει 100 μέτρα πιο κάτω τον υπάλληλο καθαριότητας που είχε καταρρεύσει!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ενδεχομένως πολύτιμος χρόνος καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν συνάδελφοι του, ο υπάλληλος του Δήμου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 61χρονος νοσηλεύεται από τις 2 Ιανουαρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ και δίνει μάχη για την ζωή του.
Πηγή: ant1news.gr