Αλέξης Γεωργούλης: Αφαντος από το τρέιλερ του “My Big Fat Greek Wedding 3” (BINTEO)

Αλέξης Γεωργούλης

Θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία

Στη δημοσιότητα βρίσκεται από χθες το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας My Big Fat Greek Wedding 3, την οποία όλοι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ωστότο το γεγονός ότι από το πρώτο τρέιλερ και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει το Imdb λείπει το όνομα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Νία Βαρντάλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά».

Θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της τρίτης ταινίας. Εξάλλου σε συνεντεύξεις του το καλοκαίρι του 2022 ο ίδιος είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην ταινία για την οποία ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

Διαβάστε επίσης  Στο Φεστιβάλ Καννών ταινία που γύρισαν φοιτητές του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από 9 μήνες είχε πει για τη συμμετοχή του στην ταινία και τον ρόλο του: «Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί, που δεν λέει ποιο ακριβώς νησί στα πλαίσια της ταινίας της Νίας Βαρντάλος My Big Fat Greek Wedding 3… Έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τς ακριβώς γίνεται… Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα και την Αθήνα».

Πηγή φωτό: Eurokinissi