Βασίλης Παλαιοκώστας: Ταινία στο Χόλιγουντ η ζωή του Ελληνα που απέδρασε από τον Κορυδαλλό

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η φήμη του καταζητούμενου

Ταινία με θέμα τη ζωή του Ελληνα φαντομά Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος απέδρασε με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Κορυδαλλού, θέλουν να κάνουν εταιρίες του Χόλιγουντ.

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας παραμένει άφαντος μετά την κινηματογραφική του απόδραση το 2009 από τον Κορυδαλλό. Τα σενάρια από τότε δίνουν και παίρνουν. Οι συζητήσεις επεκτάθηκαν και εκτός συνόρων και πλέον το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για μια ταινία που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η ζωή και η κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα θα μεταφερθεί στο Χόλιγουντ. Η ιστορία του… most wanted Ελληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά.

Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περιβόητη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.

Διαβάστε επίσης  Στο Φεστιβάλ Καννών ταινία που γύρισαν φοιτητές του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Που βρίσκεται τελικά ο Ελληνας φαντομάς

Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες που λένε ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες.

Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για το ποιο θα αναλάβει αυτό το μεγάλο project.

«Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα studio, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κος Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.