Ανατριχιαστικό το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του μουσικού από τον 27χρονο τράπερ

Καλλιθέα τράπερ ξυλοκόπησε μουσικό

Το θύμα υποστηρίζει ότι ο τράπερ του ζητούσε 20.000 ευρώ για να σταματήσει τα χτυπήματα

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 20χρονου μουσικού από τράπερ στην Καλλιθέα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγεται ο ίδιος να εκλιπαρεί για βοήθεια. Είναι μόνος, όπως λέει, απέναντι στον 27χρονο τράπερ και την παρέα του, που τον καταδίωξαν από το Μοσχάτο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Τον ξυλοκόπησαν, τον τραυμάτισαν και του έβαλαν φωτιά στα δύο του μηχανάκια. Αμέσως μετά, όπως καταγγέλλει, τον οδήγησαν στον Υμηττό όπου το μαρτύριό του συνεχίστηκε για μία και πλέον ώρα.




Είναι οι εικόνες που το θύμα παρέδωσε στην αστυνομία, με τον 27χρονο τράπερ να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται.

Ο κατηγορούμενος τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος. Με τους αστυνομικούς να διερευνούν την καταγγελία του μουσικού, που ανέφερε πως ο τράπερ του ζητούσε 20.000 ευρώ για να σταματήσει τα χτυπήματα. Ως κίνητρο, ανέφερε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Ο εφιάλτης του μουσικού ξεκίνησε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τον ίδιο να περιγράφει στους αστυνομικούς, τον τρόπο που αιφνιδιάστηκε.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τράπερ που ξυλοκόπησε και προσπάθησε να απαγάγει 21χρονο

«Αντελήφθη να τον ακολουθούν δύο εταίρα αυτοκίνητα αγνώστων λοιπών στοιχείων από την περιοχή του Μοσχάτου. Στην οδό Ισμήνης 32 στην περιοχή της Καλλιθέας, τα οχήματα τον ακινητοποίησαν, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν. O εν λόγω άντρας, τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο. Οι δράστες διέφυγαν με τα οχήματα τους προς άγνωστη κατεύθυνση», όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συμμορία έκανε οκτώ ληστείες κι έξι διαρρήξεις σε ένα μήνα

Το θύμα μεταφέρεται σε νοσοκομείο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του τράπερ ξεκινούν.

«Κατόπιν αναζητήσεων, ανευρέθη στην οδό Φοίβης 15 στη Γλυφάδα, εντός καταστήματος ο 27χρονος τράπερ ο οποίος προσήχθη στο τμήμα της Καλλιθέας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές» σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας.

Το θύμα υποστηρίζει πως οι δράστες τον απήγαγαν και τον οδήγησαν σε περιοχή του Υμηττού, όπου συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν.

«Απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες οι οποίοι φορούσαν μάσκες», δήλωσε ο Τέλλος Αγαπηνός, δικηγόρος του 20χρονου.

Ο 27χρονος τράπερ βρίσκεται για δεύτερη φορά στα χέρια της αστυνομίας, το τελευταίο δίμηνο. Τον περασμένο Νοέμβρη είχε συλληφθεί με 122 γραμμάρια κοκαΐνης και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Οι έρευνες μετά την καταγγελία του μουσικού συνεχίζονται, με τις εικόνες που παρέδωσε να είναι σκληρές και να αναλύονται από τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Πηγή: Live News (mega)