Ανατριχίλα με το τραγούδι των ΟΥΚάδων στη μνήμη του Αρχικελευστή Μηνά Καμαράτου

ΟΥΚάδες τραγούδησαν στη μνήμη του Αρχικελευστή Μηνά Καμαράτου

Ο 29χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2019

Περηφάνια και συνάμα θλίψη προκαλεί το βίντεο των νεοσύλλεκτων ΟΥΚάδων που τραγούδησαν στη μνήμη του Αρχικελευστή Μηνά Καμαράτου.

Ηταν 9 Ιουνίου του 2019 όταν ο χρόνος σταμάτησε για το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ο νεαρός Μηνάς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ο Μηνάς Καμαράτος σε ηλικία 29 ετών «έφυγε» από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα είχε γίνει έξω από το Γ’ νεκροταφείο, όταν άλλη μοτοσυκλέτα εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του βατραχανθρώπου.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ειχε ανακοινωθεί ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, είχε τραυματιστεί θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.

Διαβάστε επίσης  Νίκος Πετρουλάκης: "27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια!" (ΦΩΤΟ)

Ο αδικοχαμένος ΟΥΚας:

Ο υπαξιωματικός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατος του. Οι νεοσύλλεκτοι της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών για να τιμήσουν τη μνήμη του Αρχικελευστη είπαν το αγαπημένο του τραγούδι σε μια ανάπαυλα της «διαβολοβδομάδας» και το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Συγκεκριμένα οι ΟΥΚάδες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα μετά από 4 συνεχείς ημέρες ασκήσεων δίχως ύπνο και μετά συνέχισαν την εκπαίδευση τους.