Απίστευτη ιστορία: Μπουκάλι ταξίδεψε από την Κύθνο…στο Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη ιστορία: Μπουκάλι ταξίδεψε από την Κύθνο...στο Ρέθυμνο

Το ξεχωριστό μήνυμα που περιείχε

Ενα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα έστειλαν δύο άνθρωποι στα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία δεν βρίσκονται στη ζωή.

Ο άνθρωπος που δουλεύει στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Trefon Hotel Apartments & Family Suites στον Πλατανέ, είδε το πρωί της Δευτέρας μια οικογένεια Γερμανών τουριστών που παραθέριζε στο συγκρότημά, να επιστρέφει από την παραλία κρατώντας στα χέρια της ένα μπουκάλι το οποίο περιείχε ένα μήνυμα.

Όταν του ζήτησαν να τους το μεταφράσει, εκείνος έκπληκτος διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα μπουκάλι σφραγισμένο που περιείχε ένα γράμμα και προσκλητήριο γάμου!

Το συγκεκριμένο μπουκάλι ξεκίνησε το ταξίδι του πριν ένα μήνα από την μακρινή Κύθνο και ξεβράστηκε εν τέλει μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου!

Οι Γερμανοί τουρίστες έμειναν έκπληκτοι και συγκινημένοι για την σκέψη που είχε ένα νιόπαντρο ζευγάρι να βάλει στο μπουκάλι το προσκλητήριο του γάμου τους και ένα γράμμα που θα είχε αποδέκτη τον Παππού και τη γιαγιά που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Σε αυτό έγραφαν τα εξής:

Παππού και γιαγιά μου, παντρέψαμε το Στρατούλη μας! Είμαι σίγουρη ότι τον βλέπετε από εκεί ψηλά και τον καμερώνετε!! Παππού μου σου στέλνουμε αυτό το προσκλητήριο, μέσα από το στοιχείο σου, τα νερά. Δείξε το και στη γιαγιά. Αργυρούλα και Στράτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί τουρίστες επικοινώνησαν με το νιόπαντρο ζευγάρι και γνωρίστηκαν!

Απίστευτη ιστορία: Μπουκάλι ταξίδεψε από την Κύθνο...στο Ρέθυμνο