Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη»

Κυριάκος Μητσοτάκης Ρέθυμνο εκλογές 2023

Ευχαρίστησε τους Ρεθυμνιώτες για την εμπιστοσύνη τους

Στο Πέραμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο βρέθηκε σήμερα (31/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ενώ κάτοικοι του προσέφεραν λουλούδια.

Η θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλουτίστηκε με μαντινάδες, με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο να πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού της ΝΔ. «Ο Μυλοπόταμος είναι το προπύργιο της ΝΔ στο Ρέθυμνο», σημείωσε ο δήμαρχος.

Ιδιαίτερη ήταν η μνεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και σε όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν στην Κρήτη.

Ο ίδιος τόνισε ότι το προσωπικό του στοίχημα, να’ ναι η Κρήτη γαλάζια στον εκλογικό χάρτη, επετεύχθη, ζητώντας κάτι ανάλογο και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Εξέφρασε μάλιστα την ευγνωμοσύνη του προς τους Κρητικούς και τους Ρεθυμνιώτες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξή τους στην παράταξή του.

Διαβάστε επίσης  Ερχεται στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πλάνο για ΔΕΘ και έργα

Κυριάκος Μητσοτάκης Ρέθυμνο εκλογές 2023

«Ένα στοίχημα το οποίο βάλαμε με τους συνεργάτες μας, με όλους τους υποψήφιους βουλευτές, με όλες τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες, καταφέραμε και το κερδίσαμε. Για πρώτη φορά όλη η Κρήτη γαλάζια. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είστε «γουρλήδες» και στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Μυλοπόταμο. «Την ίδια σχέση έχω κι εγώ, δεν θα βρείτε καλύτερο σύμμαχο από εμένα για την αναβάθμιση της ποιοτικής κτηνοτροφίας στην περιοχή», σημείωσε.

Κυριάκος Μητσοτάκης Ρέθυμνο εκλογές 2023

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.