Απίστευτο: 25χρονος έκανε όπισθεν και παρέσυρε σκόπιμα την μητέρα του με το αυτοκίνητο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινωνίας του Βόλου βρίσκεται μια οικογενειακή υπόθεση, σύμφωνα με την οποία γιος παρέσυρε επίτηδες με το αυτοκίνητό του την μητέρα του.

Η γυναίκα κατήγγειλε το ίδιο της το παιδί ότι την τραυμάτισε με το αυτοκίνητο, το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου στον Βόλο, βάζοντας όπισθεν ενώ η ίδια βρισκόταν πίσω από το όχημα.

Μάλιστα, του έκανε και μήνυση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί. Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε επειδή η μητέρα του δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι, με συνέπεια να την χτυπήσει με το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το χτύπημα που είχε υποστεί ήταν επιπόλαιο.

O νεαρός συνελήφθη και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής ελαφράς σωματικής βλάβης.

Ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή.

Πηγή: gegonotanews