Απίστευτο βίντεο: Τούρκοι στρατιώτες ξυλοκοπούν μετανάστες για να τους στείλουν στην Ελλάδα!

Ελλάδα μετανάστες

Τους στέλνουν με το ζόρι στα σύνορα!

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σε αυτό, πρωταγωνιστές είναι οι Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι ξυλοκοπούν τους μετανάστες προκειμένου να τους στείλουν στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αποτυπώνεται με σαφήνεια ότι όχι μόνο η Αγκυρα άνοιξε τα σύνορα, αλλά επιχειρεί να προωθήσει διά της βίας μετανάστες σε ελληνικό έδαφος.

Στο βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες χτυπούν μετανάστες που επιχειρούν να γυρίσουν πίσω από τα σύνορα, επιχειρώντας να τους στρέψουν ξανά μπροστά!

Δείτε:

https://www.youtube.com/watch?v=ZakW_MNGRoc&feature=emb_title

Νέα επεισόδια στις Καστανιές

Σε έκρυθμη κατάσταση βρίσκεται ο Έβρος, καθώς νέα ένταση σημειώθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Συγκεκριμένα, νέες εικόνες από όσα έγιναν το πρωί της Παρασκευής στα ελληνικά και τουρκικά σύνορα όπου βρίσκεται ο Έβρος είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη για ακόμη μια ημέρα, καθώς νωρίς το πρωί της Παρασκευής ξέσπασαν επεισόδια ενώ έγινε και χρήση χημικών.

Έγινε ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως οι τουρκικές επιθέσεις συντονίζονταν με τη βοήθεια drone.

Διαβάστε επίσης  Επιθετικός ο Ράμα: "Η Αλβανία είχε κατεβάσει τα παντελόνια της στην Ελλάδα - Δεν υπάρχει υπόθεση Μπελέρη"

Επεισόδια και το πρωί

Νέα επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Παρασκευής στις Καστανιές του Έβρου από τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα προκειμένου να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή στις Καστανιές εδώ και αρκετά 24ωρα απωθούν τους μετανάστες με χρήση χημικών και ρίψεις νερού από την αύρα της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, την ώρα της έντασης εθεάθησαν άτομα να μοιράζουν εργαλεία στους πρόσφυγες και μετανάστες στους φράχτες.

Η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 7:30πμ, όταν μικρές ομάδες προσφύγων και μεταναστών προσπάθησαν να περάσουν σε ελληνικά εδάφη από το τελωνειακό πέρασμα των Καστανέων.

Οι ομάδες αυτές απωθήθηκαν με επιτυχία και στη συνέχεια έγινε χρήση χημικών από πλευράς της Τουρκίας, με τις ελληνικές δυνάμεις να «απαντούν» με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ρίψη χημικών έγινε και από Τούρκους αστυνομικούς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *