Αράχωβα: Μάρτυρας αποκάλυψε πως υπάρχουν δύο κακοποιητές στην περιοχή που βασανίστηκε το χάσκι

Αράχωβα κτηνωδία

Αποκάλυψε πως αργότερα κάποιος έβαλε φόλες και πέθαναν αδέσποτα σκυλιά

Ασταμάτητες είναι οι έρευνες των αρχών προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του Ολιβερ στην Αράχωβα.

Με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει στις εργασίες για τον εντοπισμό του δράστη, στο φως έρχεται η μαρτυρία γυναίκας, επιχειρηματία της περιοχής, όπου τελέστηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με την κάτοικο Αράχωβας, μία από τις ενεργές εθελόντριες φιλοζωϊκών δράσεων, δύο ψυχικά διαταραγμένα άτομα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα έχει νοσηλευτεί, προβαίνουν σε συστηματική κακοποίηση ζώων.

Δείτε επίσης: Αράχωβα: Επιμένει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι – «Κακοποιήθηκε από άνθρωπο»

Αποκαλύπτει ότι ο ένας, πιο μεγάλος σε ηλικία, είχε πετάξει γάτα μόλις έξι μηνών σε πλαστική σακούλα. Το δεύτερο άτομο, ηλικίας 20 ετών, πήγε να εγκατασταθεί στην Αράχωβα πριν από πέντε χρόνια μαζί με την οικογένειά του διότι είχε βάλει φωτιά στο σπίτι όπου διέμεναν στο Σχηματάρι.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Από τότε που εγκαταστάθηκε στην Αράχωβα, υπήρχαν καταγγελίες ότι κακοποιούσε τα ζώα.

Την ίδια στιγμή το Ανθρωποκτονιών, που επισκέφτηκε το μαγαζί της γυναίκας επιχειρηματία, συνεχίζει πόρτα-πόρτα την έρευνα, ενώ ζητούν υλικό από κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής για να εξετάσουν τις κινήσεις από την αποτρόπαια πράξη.

Πάντως, σύμφωνα με την επιχειρηματία παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τον βασανισμό του Όλιβερ, την Παρασκευή κάποιοι έριξαν φόλες στη περιοχή Λιβάδι έξω από την Αράχωβα με αποτέλεσμα να πεθάνουν αδέσποτα σκυλιά.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή φωτό: tvstar.gr