ΑΣ Αρης: Καλεί τους φιλάθλους του σε μποϊκοτάζ της εταιρείας Attica Group

Ο ΑΣ Αρης με σχετική ανακοίνωση καλεί τους φιλάθλους του σε μποϊκοτάζ της εταιρείας Attica Group για την τραγωδία που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δηλώνει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την τραγωδία που συνέβη και καλεί τους φίλους του συλλόγου να μην ξαναχρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες τους την εν λόγω εταιρεία. Περιμένουμε, δε, την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων”, αναφέρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ένα αθλητικό σωματείο και δη ο ΑΡΗΣ δεν έχει μόνο αθλητική υπόσταση, αλλά και κοινωνική. Έτσι, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, εκτός γηπέδων.

Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τον τραγικό θάνατο του 36χρονου βιοπαλαιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο, σπρώχθηκε στη θάλασσα από μέλη του Blue Horizon της Attica Group με αποτέλεσμα να πνιγεί. Δεν το χωρά ο νους, όπως δε χωρά και το γεγονός ότι αν δεν υπήρχαν βίντεο, αυτή η δολοφονία θα περνούσε ως ατύχημα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 14χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από ανατροπή τρακτέρ

Πού οδεύουμε ως ανθρώπινο είδος; Στο σημείο που τείνει να γίνει χειρότερος ο χαρακτηρισμός «άνθρωπος» από τον χαρακτηρισμό «ζώο» που χρησιμοποιούμε μειωτικά; Μας έχουν αλλάξει τόσο η οικονομική κρίση, ο Covid και ό,τι βάλει ο νους, ή αυτά ήταν που έβγαλαν στην επιφάνεια αυτό που πραγματικά είμαστε;

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δηλώνει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την τραγωδία που συνέβη και καλεί τους φίλους του συλλόγου να μην ξαναχρησιμοποιήσουνε για τις ανάγκες τους την εν λόγω εταιρεία. Περιμένουμε, δε, την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.