Χαλκίδα: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Κρήτη Βόλος

Ο άνδρας που “έχασε” τη ζωή του έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Θρήνος στη Χαλκίδα για τον 46χρονο άνδρα που έπαθε θερμοπληξία και πέθανε, καθώς φέρεται να εκτελούσε διανομές φαγητού τις μεσημεριανές ώρες.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριά στην ψησταριά στην οποία απασχολούνταν ο 46χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Δείτε επίσης: Καύσωνας: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από θερμοπληξία στην χώρα

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Συγγενείς του άτυχου 46χρονου διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι δούλευε ως διανομέας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έκανε μικροδουλειές για καταστηματάρχες της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μπορεί να επέμβει η επιθεώρηση εργασίας γιατί ο 46χρονος δεν είχε σταθερή δουλειά.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης στάβλου που κατηγορείται ότι θώπευσε μαθήτριες - «Επιανε μόνο τα κορίτσια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο άνδρας, γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, ένιωσε πονοκέφαλο και ανέβασε υψηλή θερμοκρασία.

Η κατάσταση χειροτέρευε και έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς ο άνδρας έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια και πέθανε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Αναλυτική η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου.

Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Πηγή: newsit.gr