Χαλκίδα: Τα ανώνυμα τηλεφωνήματα πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου – «Να προσέχεις τη γυναίκα σου»

Χαλκίδα δολοφονία

Οσα αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του συζύγου της κατηγορούμενης

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού από την σύζυγο του καλύτερου φίλου του στη Χαλκίδα, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ενα και πλέον μήνα μετά το στυγερό έγκλημα στη Χαλκίδα, έρχεται στο φως η κατάθεση του συζύγου της κατηγορούμενης.

Περιγράφει στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν από τη μέρα που παντρεύτηκε τη γυναίκα που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του καλύτερου φίλου του. Μίλησε για μια σειρά από ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον είχαν βάλει σε σκέψεις. Για τις εντάσεις στον γάμο του, για τις υποψίες που είχε από κάποια στιγμή και μετά, αλλά και για τις κινήσεις της 39χρονης, που λίγα χρόνια πριν το φονικό, του ζήτησε να επισκεφθεί έναν νευρολόγο και έναν ψυχίατρο.

Η εφημερίδα Real News έφερε στο «φως» την κατάθεση του συζύγου της δράστιδος στον ανακριτή, στην οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες τα «νερά» που πέρασε τα τελευταία χρόνια η σχέση του με τη σύζυγό του, αλλά και το θύμα. Ο σύζυγος της 39χρονης και το θύμα γνωρίζονταν, καθώς ήταν από το ίδιο χωριό. Άρχισαν να κάνουν παρέα το 2004 και έγιναν φίλοι. Το 2011, ο σύζυγος ταράχθηκε όταν δέχθηκε δύο κλήσεις από άγνωστο αριθμό. «Στο πρώτο τηλεφώνημα μου έλεγε να προσέχω τη γυναίκα μου και ποιους βάζω μέσα στο σπίτι μου. Το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Σάκη, αφού αυτός έμπαινε μέσα στο σπίτι μου» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Τα ντοκουμέντα της φρικτής δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δεύτερο τηλεφώνημα, μετά από μία εβδομάδα, μου είπαν να προσέχω τι γίνεται με τη γυναίκα μου και τον Σάκη. Ταράχθηκα πολύ και της το είπα, όμως, δεν παραδεχόταν ότι συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους και ότι ίσως ήταν κάποιο κακόβουλο τηλεφώνημα. «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», της είπα. «Η ιστορία αυτή μας απασχολούσε για έναν χρόνο περίπου. Η σχέση μας είχε διαρραγεί και ανά διαστήματα, κοιμόμασταν και χώρια», κατέθεσε ο 40χρονος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Το ζευγάρι ξεπέρασε την κρίση στη σχέση του, αφού δεν υπήρχαν ενδείξεις για απιστία. Όμως, ο 40χρονος σταμάτησε να κάνει κολλητή παρέα με τον ξυλουργό. Παρόλα αυτά, το θύμα τους κάλεσε στον γάμο, τον Ιούλιο του 2021 και εκείνοι πήγαν. Λίγες μέρες μετά τον γάμο, το κινητό του συζύγου χτύπησε ξανά, με απόκρυψη αριθμού και άκουσε τη φωνή ενός άνδρα να του λέει: «Εσύ πας στον γάμο του και χορεύεις και αυτός κοιμάται με τη γυναίκα σου».

Ο 40χρονος άρχισε ξανά να ρωτά τη γυναίκα του για τη σχέση της με τον ξυλουργό. Εκείνη του είπε ότι κάτι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι τους λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και ζήτησε να πάει στον πνευματικό της να εξομολογηθεί αλλά και να επισκεφθεί έναν νευρολόγο και έναν ψυχίατρο.

Μερικούς μήνες μετά του αποκάλυψε ότι το 2008, λίγο πριν από τον γάμο τους, ο ξυλουργός είχε πάει στο σπίτι τους για να κάνει εργασίες. Ο 43χρονος τη φλέρταρε, ήπιαν ένα ποτό και κατέληξαν στο κρεβάτι, όμως εκείνη ισχυρίζεται ότι ήταν ζαλισμένη και επηρεασμένη από το αλκοόλ και δεν κατάλαβε ποιος ήταν ο άνδρας δίπλα της.

«Τη ρωτούσα γιατί δεν μου το είχε πει το 2011, όταν είχαμε τα πρώτα ανώνυμα τηλεφωνήματα, αλλά αυτή μου είπε ότι το έκρυβε, επειδή φοβόταν μήπως χαλάσει ο γάμος μας και ότι δεν θα την πιστέψω για τον τρόπο που είχε συμβεί το περιστατικό. Πλέον, οι σχέσεις μας ήταν σαν το σκωτσέζικο ντους: Μία ημέρα ήμασταν καλά, την άλλη μπορεί να τσακωνόμασταν λεκτικά. Ρωτούσα τον Σάκη τι είχε συμβεί με τη γυναίκα μου και μου απαντούσε ότι δεν είχε γίνει τίποτα. Του ζήτησα να μην μας ξαναπλησιάσει και κόπηκε κάθε επικοινωνία μεταξύ μας», κατέθεσε ακόμη ο 40χρονος.

Πηγή: newsit.gr