Χαλκίδα: Τα ντοκουμέντα της φρικτής δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα δολοφονία

Τα μαχαίρια που χρησιμοποίησε η γυναίκα για το έγκλημα

Τα ντοκουμέντα της δολοφονίας του 43χρονου από τα χέρια της 39χρονης στη Χαλκίδα φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας η εκπομπή ” T-live”.

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας του άτυχου ξυλουργού στη Χαλκίδα βρέθηκαν τα δύο ματωμένα μαχαίρια, με τα οποία η 39χρονη κατέσφαξε τον 43χρονο στη μέση του δρόμου.

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητου του θύματος.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: «Του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”», είπε η 39χρονη στην ανακρίτρια




Το δεύτερο, μήκους 27 εκατοστών, το αφαίρεσαν από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του, αποδεικνύοντας το μένος της 39χρονης.

Μπροστά στο στήθος του θύματος βρέθηκαν τα γυαλιά μυωπίας του, ενώ λίγο πιο πέρα οι Αρχές εντόπισαν την ιατρική μάσκα που φορούσε η 39χρονη.

Κοντά στον τόπο του στυγερού εγκλήματος, 120 μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σφαγής, βρέθηκε το αυτοκίνητο της 39χρονης.

Τέλος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπρελόκ με έξι κλειδιά, μεταξύ των οποίων και του αυτοκινήτου.

Τι ανέφερε η 39χρονη στην ανακρίτρια

Την δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα περιέγραψε από τη δική της πλευρά, στην ανακρίτρια, η 39χρονη κατηγορούμενη.

«Δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”, δήλωσε η 39χρονη στην ανακρίτρια.

«Σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει και από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω», είπε μεταξύ άλλων στην ανακρίτρια η 39χρονη κατηγορούμενη για τη στυγερή δολοφονία στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη έδωσε στην ανακρίτρια τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν μέχρι να φτάσει στο σημείο να πάρει δύο μαχαίρια και να σκοτώσει τον 43χρονο.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα στοιχεία που σοκάρουν - “Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός” (ΒΙΝΤΕΟ)

H ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι «το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον 43χρονο, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο 43χρονος».

«Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του.

Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου», συνέχισε.

Περιγράφοντας, δε, τι συνέβη τη στιγμή της δολοφονίας η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από τον 43χρονο να την ακολουθήσει για να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγό της, εκείνος την εξύβρισε και «από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω».

Συγκεκριμένα η 39χρονη φέρεται να είπε «βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”.

Μου απάντησε ”πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω».