Χαλκιδική: Απαλλάχθηκε για τον βιασμό της 16χρονης ο «Ξανθός Μάγος» – «Με κατηγόρησε για 2000 ευρώ»

Ο 79χρονος παραπέμπεται σε δίκη για γενετήσιες πράξεις

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του «Ξανθού Μάγου» από τη Χαλκιδική, που εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρα το “T-live”.

Ο 79χρονος ταχυδαχτυλουργός που κατηγορήθηκε για βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του, απαλλάχτηκε από την εν λόγω κατηγορία καθώς, σύμφωνα με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δε δύναται λόγω προβλημάτων υγείας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, ο «Ξανθός Μάγος» παραπέμπεται σε δίκη για γενετήσιες πράξεις.




Ο «Ξανθός Μάγος» που έμεινε πέντε μήνες στη φυλακή και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους, ξέσπασε στο T-live, υποστηρίζοντας: «Άδικα με κατηγόρησαν, ρωτήστε στο χωριό. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και τα δώσω. Και έφτασε σε αυτό το σημείο;

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: 43χρονος είχε πάνω από 600 λίτρα λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Ο «ξανθός μάγος» αρνείται το βιασμό της βαφτισιμιάς του – “Μου ζήτησε δύο χιλιάρικα”

Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις. Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και έρχονται οι κουμπάροι και μας λένε η Θ… νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρείο τρελάθηκε μας χτυπά, θέλει να αυτοκτονήσει κλπ. και έτσι θελήσαμε να τους βοηθήσουμε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε γνώριζε τίποτα μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του, με την αστυνομία να τον ενημερώνει για την καταγγελία λίγο πριν βγει στη σκηνή.

«Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πας στην ανακρίτρια…δεν μου ανάφερε για την υπόθεση… Ξανθέ μάγε κάνει και παιδικές παραστάσεις; Ναι κάνω , α! προφυλακίζεσαι για ποιο λόγο; Θα το δείξει η τηλεόραση» σημείωσε στον Alpha ο «Ξανθός Μάγος».

Πηγή: tlife.gr