Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία σε Παλαιοχώρα και Μαραθούσα (ΦΩΤΟ)

ζημιές δήμος Πολυγύρου κακοκαιρία

Δέντρα έσπασαν και έπεσαν σε καλώδια της ΔΕΗ

Αμεση και πλήρης ήταν η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η ξαφνική κακοκαιρία σε Παλαιοχώρα και Μαραθούσα του Δήμου Πολυγύρου.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, μετέβη μαζί με τις προέδρους των δύο κοινοτήτων, Ελένη Μαλανδρή και Άννα Βογιατζή στα σημεία που επλήγησαν.

ζημιές δήμος Πολυγύρου κακοκαιρία

“Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει στον Δήμο μας από την επερχόμενη κακοκαιρία. Οι πολίτες μας πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Ζερβοχωρίων, Ευάγγελο Αρβανίτη, τους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας, το κλιμάκιο της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα, αλλά και τους εθελοντές μας, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι του δήμου μας”, δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Πλημμύρισαν σπίτια και έπεσαν δέντρα στην Τορώνη λόγω της κακοκαιρίας

ζημιές δήμος Πολυγύρου κακοκαιρία

Να σημειωθεί ότι οι θυελλώδεις άνεμοι που ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της Κυριακής, προκάλεσαν την πτώση δέντρων, που σε κάποιες περιπτώσεις έπεσαν επάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, αλλά και σε μετασχηματιστές, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, αλλά και ύδρευσης, καθώς δεν μπορούσαν να δουλέψουν τα αντλιοστάσια των δύο περιοχών.

Προβλήματα σημειώθηκαν και στις τηλεπικοινωνίες για τους ίδιους λόγους.

ζημιές δήμος Πολυγύρου κακοκαιρία

Ο καθαρισμός και το άνοιγμα των δρόμων, καθώς και όλων των δημόσιων χώρων, όπου είχαν πέσει εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, έχει ολοκληρωθεί.