Χαλκιδική: Εκκληση για οικονομική βοήθεια σε οικογένεια που της κόβουν το ρεύμα

διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Στις 8.000 ευρώ ο λογαριασμός της

Την βοήθεια όσων μπορούν να την παρέχουν ζητά ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φώκαιας, για την οικονομική στήριξη μονογονεϊκής οικογένειας, στην οποία θα κόψουν το ρεύμα.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και μεγάλο για τη συγκεκριμένη οικογένεια, όταν μάλιστα ο λογαριασμός του ρεύματος έχει φτάσει σχεδόν τις οχτώ χιλιάδες ευρώ.

Ο πρόεδρος κ. Κομνηνός Καπετάνιος ζητά τη συνδρομή των πολιτών δίνοντας και τον λογαριασμό τραπέζης όπου μπορούν να κατατεθούν χρήματα για την οικογένεια. Στην Κοινότητα της Ν. Φώκαιας οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν. Αντίστοιχα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου της Κοινότητας δίνονται αναλυτικά στοιχεία.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του:

“Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της Νέας Φωκαίας και της Κασσάνδρας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία οικογένεια στη Νέα Φώκαια, η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και δυστυχώς τίθεται θέμα επιβίωσης. Ήδη το πιο βασικό αγαθό που είναι το ρεύμα έχει φθάσει στο υπέρογκο ποσό των 7.995,00 ευρώ.

Η οικογένεια είναι μονογονεϊκή και είναι αδύνατο να καταφέρει να ανταπεξέλθει, με αποτέλεσμα να επικρατεί μία άσχημη κατάσταση με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα. Θα σας παρακαλούσαμε, όσοι από εσάς μπορείτε και θέλετε να συνδράμετε, από το υστέρημά σας, γιατί γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Διαβάστε επίσης  Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Τι λέει ψυχίατρος για τον 8χρονο που τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε βάζοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό, να αποκατασταθεί τουλάχιστον η ηλεκτροδότηση της κατοικία τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν“.

Πηγή: xalkidikipolitiki.gr