Χαλκιδική: Μετανιωμένη δηλώνει η 19χρονη που έκαψε το σπίτι φίλης της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Η 19χρονη κοπέλα η οποία τον Ιούλιο του 2021 έκαψε το σπίτι φίλης της στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, δηλώνει μετανιωμένη γι’ αυτή την πράξη.

«Μετανιώνω πάρα πολύ και στεναχωριέμαι. Ζητάω συγγνώμη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη φίλη μου», δήλωσε στον Αlpha η νεαρή κοπέλα.

Το περιστατικό συνέβη όταν η τότε 17χρονη κοπέλα είχε βγει με τον σύντροφό της και μια φίλη της. Στο τέλος της βραδιάς ο σύντροφός της και η φίλη της έφυγαν μαζί και μετέβησαν στο σπίτι του αγοριού. Η ίδια εξοργίστηκε και, μαζί με μια άλλη 18χρονη, πήγαν στο σπίτι της κοπέλας για να τους αντιμετωπίσουν.

Όταν διαπίστωσαν ότι έλειπαν, πήγαν σε ένα ψιλικατζίδικο και προμηθεύτηκαν οινόπνευμα για να βάλουν φωτιά στο σπίτι όπως και έκαναν. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες κινδύνευσε η ζωή της θείας και της αδελφής της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική απευθύνθηκαν ενωμένες στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία (ΦΩΤΟ)

«Αν γινόταν αυτή τη στιγμή δεν θα με πείραζε, τότε με πείραξε», δηλώνει σήμερα η δράστιδα στον Alpha και ζητάει επανειλημμένα συγγνώμη, καθώς «τότε ήταν μπλεγμένη».

Για την υπόθεση καταδικάστηκε η συνεργός της 19χρονης, η οποία ήταν ενήλικη όταν τελέστηκε το αδίκημα.