Πωλητήριο σε πασίγνωστο μαγαζί στην Χαλκιδική – Το ανοικτό κάλεσμα των ιδιοκτητών

Μετά από 28 χρόνια, οι ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης “Εξι Βρύσες” στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην επιχείρηση.

Την απόφασή τους αυτή, την έκαναν γνωστή μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναλύοντας τους λόγους που τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν.

Η ανακοίνωση της επιχείρησης, αναφέρει: “Όπως ενδεχομένως πολλοι απο εσας έχετε πληροφορηθεί ,φέτος πήραμε την απόφαση να είναι η τελευταία χρονιά των Αδερφών Μανασσή στο χώρο των Εξι βρύσεων.

Η χρονιά φετος σηματοδοτει το τέλος ενος κύκλου 28 χρόνων αφού οι δυνάμεις μας πλέον εχουν λιγοστεψει κ η κούραση έχει συσσωρευθεί.

Μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες που υπηρετήσαμε τον τόπο από αυτό το σημείο…θεωρούμε με συνέπεια,τιμιότητα κ επαγγελματισμό …με τα λάθη μας,με τα σωστά μας, νομίζουμε πως το έχει κρίνει ο κόσμος κ οι πελάτες μας που μας τιμούν κ μας στηρίζουν από την πρώτη στιγμή..πράγμα πολύ δύσκολο για μια επιχείρηση μαζικής εστίασης να κρατήσει το ενδιαφέρον κ μάλιστα να προοδεύει σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον όπως το περιβάλλον στον τόπο μας.

Πραγματικά η απόφαση που παίρνουμε δεν είναι καθόλου εύκολη ιδίως όταν φτάνεις μετά από τόσα χρόνια να πραγματοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει κ να τρυπήσεις πολλές φορές “το ταβάνι σου” κ μάλιστα με το δύσκολο τρόπο να αρνηθείς τη φύση σου,τα μεγάλα τραπέζια,γάμους,γλέντια κ να προσπαθήσεις να φέρεις τον κόσμο με την ποιότητα κ όχι με την ποσότητα!!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναλάβει κάποιος με όρεξη κ δυνάμεις- που εμεις πλέον δεν έχουμε -να το πάει ένα βήμα παραπάνω,να κάνει πράγματα που εμείς δεν κάναμε, πατώντας σε βάσεις σταθερές που εμείς θέσαμε αλλά που εμείς δεν είχαμε όταν ξεκινήσαμε!

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Φωτιά σε δασική έκταση έξω από την Κασσανδρεία

Για το λόγο αυτό η επιχείρηση πωλείται κ ελπίζουμε πως θα βρεθεί κάποιος με τα ανάλογα προσόντα που απαιτούνται για να μην φτάσουμε στο σημείο να εγκαταληφθεί στη μοίρα του ένα σημείο αναφοράς στον τόπο αλλά και στη Χαλκιδική ευρύτερα.

Όταν ξεκινήσαμε πριν 27 χρόνια το μόνο που υπήρχε σε αυτό το σημείο ήταν ενα εγκατελειμένο κτίριο..πλέον υπάρχει ένα πανέμορφο κατάστημα μέσα σε ένα παραδεισενιο περιβάλλον που κατακλύζεται από λουλούδια κ φυτά,όλα δικο μας δημιούργημα και μάλιστα χωρίς τη συμμετοχή καμμιας δημοτικής αρχής!

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι ο “τελευταίος μας χορός ” σε αυτό το σημείο κ ακόμη μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε,μας αγαπήσατε κ μας δώσατε την ευκαιρία να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα κ να αφήσουμε τη δική μας “κληρονομιά” στον τόπο μας”.