Χαλκιδική: Πατέρας του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό ο 53χρονος που σκοτώθηκε

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Για την υπόθεση του 53χρονου συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Νέες στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ταυτότητα του 53χρονου που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου οικογενειών στη Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, πατέρας του 24χρονου που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη κοπέλα στη Νέα Σκιώνη ήταν ο 53χρονος που κατέληξε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Χαλκιδική στις 20 Οκτωβρίου.

Ο 24χρονος φέρεται να βίασε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σκιώνης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου.

Ο 53χρονος αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά πατέρας του 24χρονου. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση θανάτου του 53χρονου συνελήφθησαν δύο αδέρφια, ένας 27χρονος και ένας 47χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μετά την απολογία στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αδέρφια μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, ενός 53χρονου ημεδαπού, και διαπληκτίστηκαν με τον ίδιο αλλά και τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 24χρονο γιο και έσπρωξε την 18χρονη κόρη του 59χρονου.

Εκείνη τη στιγμή, ο 47χρονος χτύπησε τον πατέρα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα και παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να γνώριζε τη 18χρονη κόρη του θύματος.