Χαλκιδική: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η σκυλίτσα που της έδεσαν τενεκεδάκι στην κοιλιά

σκύλος Χαλκιδική

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο δράστης της φρίκης

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, όταν άκαρδος την κακοποίησε δένοντας της ένα τενεκεδάκι στην κοιλιά της.

Ο άτυχος σκύλος κακοποιήθηκε βάναυσα από «κτήνος», που όπως καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου «Κιβωτός», της έδεσε «διπλό σύρμα στην κοιλιά, το έστριψε με πένσα σφιχτά και στην άλλη άκρη έδεσε τενεκεδάκι για να το σέρνει καθώς περπατάει».

«Η πληγή είναι τόσο βαθιά που φαίνεται το οστό από τη σπονδυλική της στήλη» αναφέρει το σωματείο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποδεικνύουν τη φρίκη που βίωσε η Νίκη, όπως είναι το όνομα της σκυλίτσας.

Η Νίκη, μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους σε κτηνιατρείο που συνεργάζεται με το Σωματείο, όπου δέχεται φροντίδα της κτηνιάτρου και εθελοντών.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Επετειακός θρίαμβος για τη Σάρτη

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Χαλκιδική: Εδεσε σύρμα στην κοιλιά σκύλου και έβαλε τενεκεδάκι για να το σέρνει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι σκελετωμένο το ζώο, φαίνεται ότι υπέφερε μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, η κτηνίατρος που το φροντίζει.

«Είναι και παραμένει φοβικό, δεν έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Ευελπιστούμε ότι το ζωάκι θα ανακάμψει και όλα θα πάνε καλά».

Όπως λένε οι εθελόντριες που το φροντίζουν: «Δεν έχουμε υποψία, ούτε έχει έρθει σε εμάς κάποια πληροφορία για συγκεκριμένο άτομο. Όλοι σοκαριστήκαμε, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι από τα χειρότερα περιστατικά κακοποίησης που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε».