Χαλκιδική: Σοκάρει ο 17χρονος που τραυματίστηκε από το όπλο του 70χρονου – «Καθόμασταν και γεμίσαμε αίματα»

Τρομακτικές στιγμές έζησαν τρεις ανήλικοι στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, όταν ένας 70χρονος άρχισε να ρίχνει κατά πάνω τους με το όπλο του.

Καρέ καρέ τις δύσκολες στιγμές που έζησε αυτός και οι φίλοι του, το βράδυ της Πέμπτης (6/7) περιγράφει ένας 17χρονος τραυματίας.

Ολα έγιναν, όπως μας περιγράφει, λίγο μετά τις 12 το βράδυ, όταν ήταν μαζί με την παρέα του λίγο πιο πάνω από την πλατεία του χωριού, κοντά στο σπίτι ενός 70χρονου. Τότε, έτσι όπως κάθονταν και φώναζαν μεταξύ τους, σύμφωνα με τα όσα μας λέει ο 17χρονος, δέχτηκαν πυροβολισμούς από το κυνηγητικό όπλο του 70χρονου.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: 70χρονος πυροβόλησε τρεις ανήλικους με καραμπίνα γιατί τον… ενοχλούσαν

«Με είχε κυνηγήσει και με τσεκούρι»

«Ήμασταν εδώ, μια μεγάλη παρέα παιδιών, 7 με 8 άτομα και φωνάζαμε μεταξύ μας. Έτσι όπως καθόμασταν γύρω στις 12:30 ήρθαν σφαίρες κατά πάνω μας και ήμασταν γεμάτοι αίματα. Με βρήκαν τρία σκάγια στο κεφάλι, ένα στον ώμο και ένα στο πόδι. Τρέξαμε στην πλατεία να ρίξουμε λίγο νερό. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη και τώρα είμαστε όλοι σχετικά καλά. Έχει δημιουργήσει και παλιά πολλά προβλήματα αυτός ο άνθρωπος απ’ ότι έχω μάθει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανήλικος.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας που τον σκότωσε

Στη συνέχεια, ο 17χρονος, σημειώνει ότι ο 70χρονος τον είχε κυνηγήσει παλαιότερα με τσεκούρι. «Με είχε κυνηγήσει και με το τσεκούρι μια φορά. Αν ήταν πιο βαρύ το όπλο θα ήμασταν αλλού τώρα».

Πηγή: newsit