Χαλκιδική: Το 1ο Wine, Spirits & Beer Festival στη Ν. Καλλικράτεια (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

1ο Wine, Spirits & Beer Festival στη Ν. Καλλικράτεια

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά κρασιά

Με τη συμμετοχή οινοποιών, αποσταγματοποιών και ζυθοποιών από όλη τη Χαλκιδική, άνοιξε τις πύλες του χθες (10/6) στην κεντρική πλατεία της Ν. Καλλικράτειας, το 1ο Wine, Spirits & Beer Festival στο πλαίσιο του #TASTEHALKIDIKI.

Μια εκδήλωση-γιορτή, που συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Ν. Καλλικράτειας και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, με την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας.

1ο Wine, Spirits & Beer Festival στη Ν. Καλλικράτεια

Οι επισκέπτες, Έλληνες και πολλοί ξένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά της Χαλκιδικής, τα αποστάγματα και τις μπίρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος και Ευθύμης Καρανάσιος, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, καθώς και πολλοί αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό - Στο νοσοκομείο 46χρονος 

1ο Wine, Spirits & Beer Festival στη Ν. Καλλικράτεια

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, αρωγός κάθε προσπάθειας, που συμβάλλει στην τόνωση των τοπικών αγορών, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή εναλλακτική δράση, που προωθεί τον τουρισμό, αλλά και τα προϊόντα του τόπου.

1ο Wine, Spirits & Beer Festival στη Ν. Καλλικράτεια

Εξέφρασε δε την ευχή η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη και τα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Αρζουμανίδης και Κορίνα Ζολλά.

To Wine, Spirits & Beer Festival θα συνεχιστεί για δεύτερη ημέρα σήμερα, στις 18.30.

Πηγή: halkidikifocus.gr