Δίκη Γραικού: Αρχίζει η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία (ΦΩΤΟ)

δίκη Γραικού

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης πριν από λίγη ώρα η οικογένειά του

Σήμερα ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου κτηνοτρόφου, Δημήτρη Γραικού.

Στο εδώλιο θα καθίσει ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε τον κτηνοτρόφο, τον Νοέμβριο του 2016, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικούς λόγους.

δίκη Γραικού

Σύμφωνα με το βούλευμα τα ίχνη του κτηνοτρόφου χάθηκαν λίγο αφότου είχε επισκεφθεί το σφαγείο στη Χαλάστρα, όπου συναντήθηκε με τον έμπορο κρεάτων. Η άκρη του νήματος βρέθηκε μετά από επίμονη έρευνα των αρχών αλλά και της επιμονής των συγγενών που προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.

Στα τέλη Μαΐου του 2019, οι αστυνομικοί έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία οδηγήθηκαν στο μαντρί του 46χρονου, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο του Γραικού θαμμένο σε βάθος δύο μέτρων. Ο έμπορος κρεάτων ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία.

δίκη Γραικού

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης η οικογένεια του 59χρονου επιχειρηματία.

Να σημειώσουμε πως οι συγγενείς του άτυχου άνδρα πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους είχε και συνεργό ή συνεργούς, που τον βοήθησαν να καλύψει τα ίχνη του αποτρόπαιου εγκλήματος και οι οποίοι θα πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *