Δημοσκόπηση: Στα ύψη η δημοτικότητα Τσιόδρα και Χαρδαλιά

δημοσκόπηση μέτρα προστασίας 13033

Προβάδισμα 23,3 μονάδων καταγράφει η Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 23,3 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της MARC.

Την ίδια στιγμή στη δημοσκόπηση δημοτικότητα του Σ. Τσιόδρα και του Ν. Χαρδαλιά βρίσκεται στα ύψη, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης.

Ακόμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Alpha, η μεγάλη πλειοψηφία στηρίζει τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 23,3 μονάδες, συγκεντρώνοντας 43,6% έναντι 20,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,8%, η Ελληνική Λύση με 3,1%, το ΜέΡΑ25 με 2% και η Χρυσή Αυγή με 1,5%.

δημοσκόπηση

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 63,1%, έναντι 19,1% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ», λέει το 17,8% των ερωτηθέντων.

Διαβάστε επίσης  Αφρικανική σκόνη: Τι επιπτώσεις έχει στην υγεία - Τι συμβουλεύουν οι γιατροί

Στα ύψη η δημοτικότητα του Σ. Τσιόδρα

Ακόμα, η δημοτικότητα του Σ. Τσιόδρα χτυπάει… κόκκινο με τις θετικές γνώμες να φτάνουν το 94,6%, ενώ οι αρνητικές γνώμες βρίσκονται μόλις στο 3,7%

Υψηλή είναι και η δημοτικότητα και του Νίκου Χαρδαλιά με 84,3% των θετικών απόψεων ενώ οι αρνητικές γνώμες φτάνουν μόλις το 12,2%.

Το 66,7% απαντά πως παρακολουθεί καθημερινά την ενημέρωση για τον κοροναϊό, το 12,2% παρακολουθεί τέσσερις με πέντε ημέρες την εβδομάδα, το 10,3% δύο με τρεις ημέρες, ενώ σπανιότερα λέει το 4,5%.

“Ναι” στα μέτρα περιορισμού

Παράλληλα, το 80,4% απαντά πως τα μέτρα περιορισμού διασποράς της επιδημίας, ήταν αναγκαία, το 10,5% πως είναι ανεπαρκή και ότι χρειάζονται περισσότερα και το 8,7% πως είναι υπερβολικά.

Το 75,9% αξιολογεί θετικά τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων που έλαβε η κυβέρνηση, το 20% τα αξιολογεί αρνητικά, και το 5,1% απαντά πως δεν γνωρίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *