Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για τις 6 Ιουνίου – Απουσίαζε ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισθείσα συνήγορό του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας προχώρησε σήμερα (13/10) στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη για τις 6 Ιουνίου 2022.

Δώρα Ζέμπερη: Η δίκη σε δεύτερο βαθμό, αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο μετά από σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής, δηλαδή της μητέρας και των αδελφών του θύματος.

Συγκεκριμένα, η πληρεξούσιος δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τα αδέλφια της 32χρονης εφοριακού υποστήριξε ότι ο αστικός φάκελος, μέσα στον οποίο περιλαμβάνονται και σημαντικά έγγραφα της ποινικής δικογραφίας, έχει κρατηθεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και απαιτείται μία ειδική διαδικασία για την απόδοση του. «Υπάρχει αντικειμενική αδυναμία να υπερασπιστούμε τους εντολείς μας. Εντός τριμήνου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και εν συνεχεία να προχωρήσουμε στην προετοιμασία για την υποστήριξη της κατηγορίας» επεσήμανε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Τέλος να σημειωθεί ότι σήμερα από το δικαστήριο απουσίαζε ο μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Εμμανουήλ Σοροπίδης, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε δυο φορές ισόβια.

Διαβάστε επίσης
Αθήνα: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια ΕΠΑΛ για μια θέση στην τάξη

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισθείσα συνήγορό του.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *