“Δράκος των Εξαρχείων”: Πως αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του – Βίντεο ντοκουμέντο

"δράκος των Εξαρχείων"

Θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη ο 23χρονος

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο “δράκος των Εξαρχείων”, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη επίθεση που πραγματοποίησε ο “δράκος των Εξαρχείων”.

Μάλιστα, το βίντεο στάθηκε και η αφορμή για να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθούν οι αστυνομικοί στη σύλληψη του.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 14 δευτερολέπτων αποτυπώνεται ο «δράκος των Εξαρχείων, ο 23χρονος άνδρας με τα αρρωστημένα μυαλά, να βαδίζει σε μια πλατεία, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει επίθεση σε μια 18χρονη στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:15 το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου. Ο Σύριος έβαλε στο στόχαστρο του μια νεαρή κοπέλα που περίμενε σε στάση λεωφορείο στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο 23χρονος την πλησίασε κι άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της. Η κοπέλα φοβήθηκε κι άρχισε να τρέχει, ενώ ο δράστης απτόητος την ακολούθησε. Κάποια στιγμή την ακινητοποίησε κι αφού της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια στη συνέχεια την έριξε κάτω. Η κοπέλα πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο δράστης άρχισε να τρέχει προς την αντίθεση κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 42χρονος κέρδιζε χρήματα διαθέτοντας αναβολικά για αγώνες bodybuilding

Από τη διαφυγή του είναι και το βίντεο που εμφανίζεται ο 23χρονος να διασχίζει με γρήγορο βηματισμό πλατεία, ενώ κοιτάει και πίσω του φοβούμενος μην τον ακολουθεί κάποιος. Σήμερα ο 23χρονος που πραγματοποίησε έξι σεξουαλικές επιθέσεις σε πέντε γυναίκες και σε ένα ανήλικο κορίτσι και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr