Εδεσσα: Ταυτοποιήθηκε και η 5η σορός του μοιραίου τροχαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδεσσα τροχαίο

Ανήλικος ο νεότερος άνδρας που κατέληξε

Τραγικό τέλος βρήκαν πέντε άτομα στην Εδεσσα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του πέμπτου θύματος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου του 2023 έξω από την Εδεσσα. Σύμφωνα με την τροχαία πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Ολοι τους ήταν Αλβανοί και οι περισσότεροι εργάτες γης στην περιοχή.

Αρχικά είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των τεσσάρων εκ των πέντε ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα στον Περιφερειακό στην Εδεσσα. Πρόκειται για άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου του 2023, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό - Μπλόκαρε το ρεύμα προς ανατολικά

Δείτε επίσης: Εδεσσα: Ενας 16χρονος και ένας 19χρονος ανάμεσα στους νεκρούς του τροχαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Αγρα Εδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.