Εγκυος κατήγγειλε κακοποίηση από αστυνομικό – Την έσυρε με τις πιτζάμες στο τμήμα

Στο “φως” της δημοσιότητας έρχεται μια καταγγελία εγκύου για κακοποίηση από αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας στην εκπομπή «Alpha Τώρα», ο αστυνομικός εισέβαλε στο σπίτι της, την τράβηξε από τα μαλλιά και της είπε «κουμάντο εδώ κάνω εγώ».

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη και ξεκίνησε καθώς το ένα παιδί της 25χρονης καταγγέλλουσας, ένα πεντάχρονο αγοράκι, έκλαιγε και κάποιος από την γειτονιά κάλεσε την αστυνομία.

Τότε ο αστυνομικός που έφτασε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νεαρή, την τράβηξε από τα μαλλιά και την οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα στα Καμίνια.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: «Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η υπόθεση»

Η δικηγόρος της εγκύου, Κλεονίκη Αλιζότι, ανέφερε ότι όταν μετέβη στο τμήμα βρήκε την 25χρονη με τις πιτζάμες της, και τόνισε πως: «ο αστυνομικός την είχε αρπάξει και την είχε οδηγήσει με το ζόρι στο τμήμα για ένα περιστατικό διατάραξης κοινής ησυχίας».

Η κ. Αλιζότι συμπλήρωσε πως: «Το πεντάχρονο παιδί της ζητούσε παγωτό και επειδή ήταν άρρωστο δεν τού έκανε το χατήρι. Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και χωρίς να κάνουν κάποια σύσταση στην παθούσα την τράβηξαν από τα μαλλιά και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα».