Εκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τη μοτοσικλέτα των τρομοκρατών (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/2) έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Καρέ – καρέ βλέπουν τα βίντεο που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής από την οδό Σταδίου, όπου σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου(03/02/2024) έξω από το υπουργείο Εργασίας.




Οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο οπτικό υλικό, τόσο από την ώρα της έκρηξης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες. Στο υλικό αυτό αναζητούν κρίσιμα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών που σταμάτησαν απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και άφησαν την τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ωστόσο, οι Αρχές έχουν ένα νέο στοιχείο στη διάθεσή τους. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega εντοπίστηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης στάβλου που κατηγορείται ότι θώπευσε μαθήτριες - «Επιανε μόνο τα κορίτσια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης: Φόβοι για επίθεση με ρουκέτες μετά την έκρηξη στο υπουργείο Εργασίας – Περιπολίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Είναι μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, και είναι κλεμμένη. Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν εάν θα πήγαινε κάποιος να την πάρει.

Στη συνέχεια, η μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου αναζητούνται αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr