Ελένη Καριολάκη: Νέες αποκαλύψεις για την διαγωνιζόμενη του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” – «Τα χέρια της ήταν δαγκωμένα»

Ελένη Καριολάκη

Αναπάντητα ερωτήματα για τον σύζυγό της

Μυστήριο πλανάται γύρω από τον ξαφνικό θάνατο της Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Όπως έγινε γνωστό από τη Super Κατερίνα, ήταν νεκρή για 4 ημέρες στο κρεβάτι της και την εντόπισε ο αδελφός του συζύγου της.

Γείτονες της Ελένης Καριολάκη μίλησαν στο T-live και στην Ειρήνη Πεϊβάνη. «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε επίσης: Πέθανε η Ελένη Καριολάκη από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” – Ηταν νεκρή για τέσσερις ημέρες στο σπίτι της χωρίς να το καταλάβει ο σύζυγος της

Το τελευταίο διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μου λείπει η γυναίκα μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά» είπε ο κ. Μανώλης, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.

Μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.